PEMILIK PILIHAN ANDA DALAM KORIDOR PERTUMBUHAN UTAMA

Bertam Properties Sdn Bhd, salah sebuah syarikat yang boleh dipercayai dan bereputasi, terkenal dalam industri pembinaan di Hub Utara Seberang Perai. Bandar Bertam Perdana, utamanya, terletak secara strategik di kawasan seluas 3,700 ekar di Hub Utara. Ia telah dirancang untuk membangunkan bahagian Kepala Batas ini menjadi perbandaran bersepadu untuk tujuan kediaman, komersil, institusi dan rekreasi.

 

Penyiapan sebanyak 6,800 unit kediaman dan komersial setakat ini adalah bukti kebolehpercayaan dan reputasi Bertam Properties Sdn Bhd. Bertam Perdana dijangka mempunyai kepadatan penduduk sebanyak 45,000 hingga 50,000 orang dan penyiapan projek besar ini dijangka siap pada tahun 2025.

 

Taman awam, yang menggunakan konsep tanah lembap, menyediakan 100 ekar kawasan rekreasi yang merangkumi tasik buatan manusia 50 ekar. Ini adalah dari ruang terbuka yang disediakan dalam setiap fasa skema perumahan untuk membolehkan penduduk berehat selepas seharian bekerja serta bertemu dengan sesama kejiranan.

 

Bandar Bertam Perdana, dengan itu pantas muncul sebagai pusat pendidikan, pentadbiran dan rekreasi. Ini adalah pilihan yang tepat untuk rumah, perniagaan dan pejabat. Anda juga boleh membuat pelaburan di sini kerana nilai hartanah sangat dihargai.